Har du brug for nye vinduer?​

​Er dine vinduer dårligt isolerede, eller er de bare ved at være gamle og slidte? Hos S.S. Byg tilbyder vi professionel udskiftning af døre og vinduer i Rønne, Nexø og resten af Bornholm.

​​Professionel udskiftning af vinduer og døre

Med udskiftning af vinduer og døre i dit hjem kan du sikre dig højere komfort, mindre støj, bedre isolering og et flottere hus – samtidig med at du sparer på varmeregningen og øger husets værdi.

Vi tilbyder levering og montering af vinduer og døre fra kælder til kvist i dit hus samt opbygning af din træterrasse​

Nye vinduer fra Danmarks bedste fabrikanter

Hvis du benytter dig af vores tømrerfirma til udskiftning af dine vinduer og døre, får du samtidig nye vinduer og døre fra landets bedste fabrikanter. Vi bruger udelukkende leverandører og materialer af højeste kvalitet, der er gode for miljø og klima.

Du kan for eksempel få koblede vinduer og døre i klassisk design, der er overfladebehandlede med miljøvenlige produkter. Eller vinduesrammer lavet af nogle af de fineste træsorter, vi har i vores del af verden.

Ethvert hus og dets ejer har sit eget unikke udtryk og karakter. Uanset hvad, så sørger vi for, at dine nye vinduer og døre passer perfekt til dit hus og dine behov.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en opgave som du er i tvivl om vi er de rette til?

Lad os høre om det og sende dig et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ring til os og få et tilbud

Hvis du oplever, at dine døre og vinduer er gamle, utætte og slipper den kolde vinterluft ind, så er der ingen grund til at vente. ​Med nye vinduer og døre sikrer du dig et pænt og varmt hjem, mens du også kan mærke det på varmeregningen.

Ring til os i dag og få et tilbud på udskiftning af dine vinduer og døre. Vi tilbyder en samlet pris inkl. montering og kan levere døre og vinduer efter mål.

Pluggegårdsvej 27, Nyker, 3700 Rønne

Læs Cookiedeklaration her

​Telefon: 23 46 05 61
E-mail: ssbyg.ts@gmail.com